Online verzia
  Ošípané Hovädzí dobytok Kone
Vážení obchodní partneri, 
 
s novým rokom 2021 prišlo v našej firme k organizačným zmenám.
Náš dlhoročný kolega Ing. Ján Andrejčík odchádza do zaslúženého dôchodku. Región východného Slovenska preberá Oliver Hildebrand, ktorý pôsobí vo firme už od roku 2004 a má dlhoročné znalosti a skúsenosti v oblasti chovov hospodárskych zvierat. 

V prípade poruchy na technológiách spoločnosti SCHAUER môžete túto skutočnosť nahlásiť na novú jednotnú servisnú linku pre zákazníkov  0905 237 797.  Pre tento krok sme sa rozhodli z dôvodu urýchlenia odstránenia problémov a porúch. Zakazníkom garantujeme použitie originálnych náhradných dielov a oprava bude vykonaná školeným servisným technikom. 

Váš tím SCHAUER

                   

podrobnejšie
 
Podstielkový systém STROHMATIC LIGHT 80
Novinka roka v oblasti podstielania a automatického rozdeľovania organického, zábavného materiálu v maštaliach pre ošípané.
podrobnejšie
Pôrodný box WingFree
Téma pôrodných boxov s voľným pohybom: nové, osvedčené riešenia pre ustajnenie prasníc počas obdobia oprasenia a dojčenia. Pôrodné boxy, ktorých prioritou je väčší priestor pre prasnicu, ochrana prasiatok a bezpečnosť farmára.
podrobnejšie
Farma na kľúč rodiny BRAUMANN
Rodina prejavila odvahu a potvrdila víziu investovať do novej maštale v čase nízkych cien mlieka a neistoty podnikania v celom odvetví. Rodina Braumann z rakúskeho Seekirchenu nadobudla toto presvedčenie a investovala do moderného, modulárneho DUO systému firmy Schauer Agrotronic a Wolf Systembau. 
podrobnejšie
Schauer Agrotronic - GmbH - A-4731 Prambachkirchen - Passauerstrasse 1 - +43 7277/2326-0 - www.schauer-agrotronic.com
Impressum     .     Kontakt
Newsletter preposlať ďalej   .   Newsletter odhlásiť