Online verzia
  Ošípané Hovädzí dobytok Kone
Stefan Dieplinger, konateľ firmy SCHAUER
Vážené dámy a páni,

v tomto Newslettri Vám prinášame krátke zhodnotenie investície do odchovne ošípaných v PD Jelšovce a zároveň Vám chceme predstaviť naše produkty v oblasti maštaľnej klímy.
Odchov ošípaných v PD Jelšovce


PD Jelšovce má kompletný chov ošípaných, ktorý postupne modernizujú: V roku 2001 realizovali inštaláciu novej technológie firmy SCHAUER do výkrmne. Mokré kŕmenie sa ukázalo ako veľmi dobré riešenie, pretože ošípané majú nižší obsah tuku v jatočnom tele, čo oceňujú najmä spracovatelia. Pán Sahulčík, hlavný zootechnik,  vie čo hovorí, pretože časť jatočných ošípaných sa finalizuje v maštali so suchým kŕmením. Tieto ošípané majú spomínaný neduh.
Spokojnosť s doteraz realizovanými technologickými celkami firmy SCHAUER bola jedným z dôvodov, prečo sa pri uvažovaní o novej technológii pre odchovňu prasiatok rozhodli pre opätovnú spoluprácu.
Podrobnejšie
Maštaľná klíma
Koncepcia našich vetracích a klimatizačných systémov je založená na najlepších medzinárodných štandardoch, požiadavkách zvierat a na najnovších poznatkoch vetracích, vykurovacích a chladiacich technológií pre optimalizáciu maštaľnej klímy.
Podrobnejšie
Schauer Agrotronic - GmbH - A-4731 Prambachkirchen - Passauerstrasse 1 - +43 7277/2326-0 - www.schauer-agrotronic.com
Impressum     .     Kontakt
Newsletter preposlať ďalej   .   Newsletter odhlásiť