Online verzia
  Ošípané Hovädzí dobytok Kone

DOD s oslavou 70. výročia založenia firmy

Rodinná firma Schauer oslavuje v tomto roku dve významné výročia: 70 rokov založenia spoločnosti a zároveň 25 rokov pôsobenia na slovenkom trhu. Jubilejná oslava sa konala 14. júna, za nádherného počasia a za početnej účasti zákazníkov, obchodných partnerov a priateľov z celého sveta. Vysoká kvalita sa začína u 300 súčasných zamestnancov v sídle firmy s vlastnou výrobou a končí distribúciou kvalitných produktov a servisom po celom svete. Hlavným posolstvom do budúcna je upevnenie vedúceho postavenia na trhu s kŕmnou a automatizovanou technikou, ako aj v oblasti NatureLine, s novými konceptami pre väčšie pohodlie zvierat.

Podrobnejšie

K 70. výročiu bola firma Schauer odmenená zlatou medailou z Hospodárskej komory Horné Rakúsko. Zľava vedenie firmy: Gerhard Vogl, Herbert Schauer, Helga Vogl, Michael Thumfart, Elisabeth Vogl, viceprezident WKO Clemens Altzinger.

 

Optimálna maštaľná klíma
Optimálna maštaľná klíma je nevyhnutným predpokladom pre pohodlie a produktivitu hovädzieho dobytka. Tepelný stres podstatne ovplyvňuje životné prejavy zvierat a vedie k poklesu výkonnosti. Vetracie systémy a chladenie poskytujú jednoduché a cenovo výhodné riešenie!
 
podrobnejšie
Schauer Agrotronic - GmbH - A-4731 Prambachkirchen - Passauerstrasse 1 - +43 7277/2326-0 - www.schauer-agrotronic.com
Impressum     .     Kontakt
Newsletter preposlať ďalej   .   Newsletter odhlásiť